Huwelijksfeest Zonhoven

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Zonhoven

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Zonhoven voor het houden van een huwelijksfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede naam opgebouwd in Zonhoven en omstreken aangaande het vieren van een huwelijksfeest. Gelegen aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt het huwelijksfeest zeker ook met alles erop en eraan in de tuin organiseren. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze fijne gastronomische topcreaties. Dat alles in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd bij Zonhoven is er in de buurt zeer veel fraais te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig huwelijksfeest? ‘t Krekelhof nabij Zonhoven is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven combineert stijlvolle zalen met een magische tuin

Voor een geslaagd huwelijksfeest kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksfeest nabij Zonhoven zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd huwelijksfeest!

Imponeer uw gasten met een huwelijksfeest in het stijlvolle en comfortabele ‘t Krekelhofbij Zonhoven

Zoekt u een klassevolle locatie voor een huwelijksfeest nabij Zonhoven? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.