Verjaardagsfeest Herk-de-stad

‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een verjaardagsfeest nabij Herk-de-stad

Zoekt u een geschikte plek bij Herk-de-stad voor een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals onder andere een verjaardagsfeest een zeer geschikte optie. In en ver buiten Herk-de-stad is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over het organiseren van een verjaardagsfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt uw verjaardagsfeest dus ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Voorts leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen ongebreideld proeven van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw verjaardagsfeest volledig af. Gelegen nabij Herk-de-stad valt er in de ruime buurt heel wat interessants te ontdekken. U kan de naburige prachtsteden zoals Herk-de-stad, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Herk-de-stad combineert knappe zalen met een idyllische tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw verjaardagsfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra cachet.Uw verjaardagsfeest nabij Herk-de-stad zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons bekwame team de beste hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De strategische ligging nabij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.