Huwelijksverjaardag Genenbos

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de omgeving van Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos een geschikte stek voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei events zoals een huwelijksverjaardag een prima keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie verdiend in en rondGenenbos als het aankomt op het vieren van een huwelijksverjaardag. De knappe situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genenbos en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksverjaardag maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw huwelijksverjaardag zeker ook probleemloos in de buitenlucht houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen nabij Genenbos valt er in de ruime buurt heel wat interessants te ontdekken. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Genenbos, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een geslaagd huwelijksverjaardag? Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos combineert gezellige feestruimtes met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Genenbos zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol huwelijksverjaardag!

Imponeer uw gasten met een huwelijksverjaardag in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Genenbos

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Genenbos? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het mooie ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie betoverende locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.