Communiefeest Zonhoven

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een communiefeest in de omgeving van Zonhoven

Zoekt u vlakbij Zonhoven een degelijke plaats voor een communiefeest? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke reputatie verdiend in Zonhoven en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een communiefeest. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een fraai en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het communiefeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht houden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op nette wijze geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving bij Zonhoven. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd communiefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof nabij Zonhoven is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven combineert gezellige zalen met een fraaie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw communiefeest. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw communiefeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk communiefeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw communiefeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Zonhoven zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons bekwame team lekkere drankjes en hapjes. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een communiefeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Zonhoven

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een communiefeest nabij Zonhoven? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.