Walking dinner Heusden-zolder

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een walking dinner in de buurt van Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder een degelijke zaal voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende evenementen zoals een walking dinner een zeer goede optie. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede naam opgebouwd in Heusden-zolder en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een walking dinner. De mooie situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Heusden-zolder en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle walking dinner maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw walking dinner zeker ook in alle comfort in de buitenlucht houden. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een divers gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie buurt nabij Heusden-zolder. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd walking dinner van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie bij Heusden-zolder is bovendien vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw walking dinner. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk walking dinner, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Heusden-zolder zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons attente team heerlijke drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een walking dinner in het klassevolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Heusden-zolder

Zoekt u een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Heusden-zolder? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Heusden-zolder, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.