Huwelijksverjaardag Beringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Beringen

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Beringen voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse feestelijkheden zoals o.a. een huwelijksverjaardag een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verdiend in Beringen en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De uitstekende localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Beringen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige huwelijksverjaardag maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Ideaal voor als het goed buitenweer is of voor als u bij uw huwelijksverjaardag een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Voorts leveren wij gastronomie van ware topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen proeven van een gevarieerd culinair gamma van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Gelegen bij Beringen valt er in de omgeving veel moois te vinden. U kunt de nabijgelegen steden zoals Beringen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een heuglijk huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen is trouwens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen combineert gezellige feestruimtes met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Beringen nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Beringen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Beringen

Zoekt u in de omgeving van Beringen naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.