Lentefeest Lutselus

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een lentefeest bij Lutselus

Zoekt u een locatie bij Lutselus voor het houden van een lentefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie verworven in Lutselus en omstreken inzake het vieren van een lentefeest. De uitstekende localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Lutselus en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige lentefeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Ideaal voor als het mooi weer is of voor als u naast uw lentefeest een toffe receptie wil doen. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen bij Lutselus valt er in de omgeving heel wat moois te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Lutselus, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Lutselus combineert gezellige feestzalen met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw lentefeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Lutselus te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra .Uw lentefeest nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren team overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol lentefeest!

Imponeer uw gasten met een lentefeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lutselus

Zoekt u in de omgeving van Lutselus naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.