Trouwfeest Zonhoven

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een trouwfeest bij Zonhoven

Zoekt u in de buurt van Zonhoven een geschikte stek voor een trouwfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst sterke reputatie opgebouwd in en rondZonhoven aangaande het verzorgen van een trouwfeest. Gesitueerd langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de formidabele feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het trouwfeest dus ook probleemloos in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze lekkere gastronomische topcreaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Gelokaliseerd bij Zonhoven valt er in de ruime buurt veel interessants te ontdekken. U kan de nabijgelegen steden zoals Zonhoven, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een geslaagd trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zonhoven combineert gezellige feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kunt u maar beter een zeer goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de prachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd trouwfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Zonhoven. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sublieme tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra magie.Uw trouwfeest nabij Zonhoven zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een trouwfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Zonhoven

Zoekt u in de buurt van Zonhoven naar een droomlocatie voor een trouwfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Zonhoven maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.