Doopfeest Opglabbeek

‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een doopfeest in de omgeving van Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie nabij Opglabbeek voor een doopfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede keuze. In en ver buiten Opglabbeek is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago als het gaat over het houden van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw doopfeest zeker ook in alle comfort in de buitenlucht vieren. Al dat moois is mogelijk onder het proeven van onze fijne gastronomische creaties. De menukeuze is bij ons zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden bovendien op nette wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fantastische setting bij Opglabbeek. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos doopfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Opglabbeek is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Opglabbeek combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw doopfeest. U kan er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Opglabbeek. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw doopfeest nabij Opglabbeek zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons bekwame horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd doopfeest!

Maak indruk met een doopfeest in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Zoekt u in de omgeving van Opglabbeek naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Opglabbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.