Communiefeest Schoonbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een communiefeest nabij Schoonbeek

Op zoek naar een locatie vlakbij Schoonbeek voor het houden van een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse feestelijkheden zoals onder andere een communiefeest een uitstekende optie. In en ver buiten Schoonbeek is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie als het gaat over het organiseren van een communiefeest of soortgelijke events. Gesitueerd langs de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het communiefeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke gastronomische topcreaties. En dat in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelegen nabij Schoonbeek valt er in de buurt heel wat interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Wat wilt u nog meer voor een geweldig communiefeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Voor een geslaagd communiefeest kunt u maar beter een zeer goed uitgeruste locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en heuglijk communiefeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw communiefeest nabij Schoonbeek zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een communiefeest in het klassevolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Schoonbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een communiefeest nabij Schoonbeek? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.