Jubileum Bolderberg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een jubileum in de omgeving van Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg een geschikte locatie voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei events zoals o.a. een jubileum een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie verworven in Bolderberg en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een jubileum. Gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Fantastisch voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw jubileum een gezellige receptie wilt doen. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen naar hartenlust proeven van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd nabij Bolderberg valt er in de omgeving zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig jubileum van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie nabij Bolderberg is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Bolderberg combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw jubileum. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bolderberg besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd jubileum, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Bolderberg. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Bolderberg zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen jubileum beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een jubileum in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg naar een droomlocatie voor een jubileum? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Bolderberg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.