Verjaardagsfeest Heusden-zolder

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Heusden-zolder

Zoekt u nabij Heusden-zolder een goede stek voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende optie. In en rond Heusden-zolder is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago inzake het verzorgen van een verjaardagsfeest of soortgelijke feestevenementen. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het verjaardagsfeest eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een zeer fraaie setting in de buurt van Heusden-zolder. U kunt de omliggende steden zoals Heusden-zolder, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Heusden-zolder combineert stijlvolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kan u maar beter een heel degelijk uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Heusden-zolder zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Heusden-zolder

Zoekt u een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Heusden-zolder? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.