Communiefeest Genk

‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een communiefeest nabij Genk

Zoekt u een locatie bij Genk voor het organiseren van een communiefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende keuze. In en rond Genk is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over het houden van een communiefeest of soortgelijke evenementen. De mooie ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genk en de kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige communiefeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in onze prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Perfect voor als het goed weer is of voor als u bij uw communiefeest een gezellige buitenreceptie wil houden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere culinaire topcreaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden daarenboven op stijlvolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Gesitueerd bij Genk valt er in de ruime buurt veel moois te ontdekken. U kan de naburige prachtsteden zoals Genk, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een mooi communiefeest? ‘t Krekelhof bij Genk is overigens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u best een zeer goed geoutilleerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Genk zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons bekwame horecateam de beste drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol communiefeest!

Maak indruk met een communiefeest in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Genk

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een communiefeest nabij Genk? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genk, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.