Verjaardagsfeest Kortessem

‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Kortessem

Zoekt u een geschikte locatie nabij Kortessem voor het organiseren van een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van uiteenlopende gebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een zeer goede keus. In en rond Kortessem is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het organiseren van een verjaardagsfeest of soortgelijke feestevenementen. De prima ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kortessem en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle verjaardagsfeest maken. Feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw verjaardagsfeest absoluut ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze lekkere gastronomische topcreaties. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme omgeving in de buurt van Kortessem. U kunt de omliggende steden zoals Kortessem, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Kortessem combineert klassevolle zalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd verjaardagsfeest kan u best een zeer goed geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk verjaardagsfeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra cachet.Uw verjaardagsfeest nabij Kortessem zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd verjaardagsfeest!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kortessem

Zoekt u een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Kortessem? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.