Doopfeest Borgloon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een doopfeest nabij Borgloon

Zoekt u een geschikte plek nabij Borgloon voor het houden van een doopfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst degelijke reputatie verworven in Borgloon en omstreken aangaande het verzorgen van een doopfeest. Gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw doopfeest een toffe buitenreceptie wil houden. Al dat moois is mogelijk onder het nuttigen van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. De menukaart is bij ons zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle manier geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw doopfeest op en top af. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fraaie omgeving in de omgeving van Borgloon. U kunt de naburige steden zoals Borgloon, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos doopfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Borgloon combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw doopfeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Borgloon te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Borgloon zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Borgloon

Zoekt u in de buurt van Borgloon naar een droomlocatie voor een doopfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.