Babyborrel Kermt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een babyborrel in de omgeving van Kermt

Zoekt u nabij Kermt een degelijke plek voor een babyborrel? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. In en ver buiten Kermt is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie als het gaat over het verzorgen van een babyborrel of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw babyborrel een stijlvolle buitenreceptie wilt houden. Voorts serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Gesitueerd bij Kermt is er in de ruime buurt heel wat moois te vinden. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een onvergetelijk babyborrel? ‘t Krekelhof bij Kermt is overigens vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kan u maar beter een zeer degelijk uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Kermt nog dat tikkeltje extra .Uw babyborrel nabij Kermt zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd babyborrel!

Scoor met een babyborrel in het klassevolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kermt

Zoekt u een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Kermt? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie prachtige locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.