Jubileum Bilzen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een jubileum bij Bilzen

Zoekt u nabij Bilzen een degelijke plaats voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse evenementen zoals bijvoorbeeld een jubileum een zeer goede optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie verdiend in Bilzen en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een jubileum. De mooie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Bilzen en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt uw jubileum eventueel ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze fijne culinaire creaties. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier geserveerd en gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Bilzen is er in de ruime buurt veel interessants te vinden. U kan de vlakbij gesitueerde steden zoals Bilzen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een geslaagd jubileum? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Bilzen is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bilzen combineert stijlvolle feestruimtes met een fraaie tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw jubileum. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw jubileum nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een jubileum in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Bilzen

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Bilzen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het mooie ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.