Doopfeest Linkhout

‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een doopfeest bij Linkhout

Op zoek naar een geschikte locatie vlakbij Linkhout voor het organiseren van een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een doopfeest een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige naam verdiend in Linkhout en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een doopfeest. Genesteld naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in de formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het doopfeest absoluut ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht organiseren. Voorts leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op nette wijze gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme setting in de omgeving van Linkhout. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een prachtig doopfeest? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Linkhout combineert gezellige feestruimtes met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw doopfeest. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw doopfeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk doopfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de sublieme tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw doopfeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Linkhout zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw doopfeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd doopfeest!

Maak indruk met een doopfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Linkhout

Zoekt u een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Linkhout? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.