Communiefeest Kortessem

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een communiefeest in de buurt van Kortessem

Zoekt u een geschikte locatie in de buurt van Kortessem voor het organiseren van een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende events zoals bvb. een communiefeest een zeer geschikte optie. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie verdiend in Kortessem en omstreken inzake de organisatie van een communiefeest. De uitstekende ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Kortessem en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle communiefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw communiefeest een gezellige buitenreceptie wilt houden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Gesitueerd nabij Kortessem valt er in de omgeving veel fraais te vinden. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een geweldig communiefeest? Zowel met de auto als via trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem combineert knappe feestzalen met een magische tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw communiefeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met uitzicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk communiefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een communiefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Kortessem zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het aangename en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kortessem

Zoekt u in de omgeving van Kortessem naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.