Trouwfeest Opglabbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een trouwfeest bij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie nabij Opglabbeek voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals bvb. een trouwfeest een zeer goede keus. In en ver buiten Opglabbeek is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie wat betreft het verzorgen van een trouwfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Fraai gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt uw trouwfeest zeker ook probleemloos in de tuin houden. Daarnaast leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld smullen van een divers culinair aanbod van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw trouwfeest af van top tot teen. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een zeer fraaie setting bij Opglabbeek. U kan de naburige steden zoals Opglabbeek, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai trouwfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Opglabbeek combineert gezellige zalen met een magische tuin

Voor een succesvol trouwfeest kan u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Opglabbeek besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw trouwfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra .Uw trouwfeest nabij Opglabbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren team overheerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een trouwfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Zoekt u in de buurt van Opglabbeek naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.