Studiedag Genk

‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een studiedag bij Genk

Zoekt u een locatie bij Genk voor het organiseren van een studiedag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een studiedag een uitstekende optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede naam verdiend in Genk en ver daarbuiten aangaande het verzorgen van een studiedag. Fraai gelegen aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een studiedag een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan uw studiedag eventueel ook probleemloos in de tuin laten plaatsvinden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op smaakvolle manier geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw studiedag volledig af. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fantastische buurt in de omgeving van Genk. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos studiedag van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk combineert knappe feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol studiedag kunt u maar beter een heel degelijk geoutilleerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw studiedag heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd studiedag, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw studiedag nabij Genk nog dat tikkeltje extra cachet.Uw studiedag nabij Genk zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons ervaren horecateam de beste drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een studiedag in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Genk

Zoekt u in de omgeving van Genk naar een droomlocatie voor een studiedag? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een studiedag met alles erop en eraan. Naast een studiedag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het studiedag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk studiedag in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een studiedag in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol studiedag te organiseren. Uw studiedag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw studiedag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw studiedag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.