Trouwfeest Lummen

‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een trouwfeest nabij Lummen

Zoekt u nabij Lummen een geschikte zaal voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei feestelijkheden zoals bvb. een trouwfeest een prima optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm degelijke naam verdiend in Lummen en omstreken betreffende het vieren van een trouwfeest. De mooie situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Lummen en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle trouwfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw trouwfeest eventueel ook probleemloos in de tuin vieren. Daarbovenop serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. De keuze qua menu is bij ons zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwalitatieve en verse ingrediënten worden bovendien op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende setting vlakbij Lummen. U kunt de naburige prachtsteden zoals Lummen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een onvergetelijk trouwfeest? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Lummen combineert gezellige feestzalen met een fraaie tuin

Voor een succesvol trouwfeest kunt u best een heel goed uitgeruste toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk trouwfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw trouwfeest nabij Lummen zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw trouwfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een trouwfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Lummen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Lummen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. De goede ligging nabij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.