Privéfeest Bolderberg

‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een privéfeest nabij Bolderberg

Op zoek naar een locatie bij Bolderberg voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van diverse events zoals onder andere een privéfeest een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie opgebouwd in Bolderberg en omstreken aangaande het verzorgen van een privéfeest. De fraaie ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Bolderberg en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle privéfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke gerechten in de wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw privéfeest een gezellige receptie wil doen. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere gastronomische creaties. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelegen nabij Bolderberg valt er in de omgeving heel wat fraais te vinden. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een onvergetelijk privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bolderberg is bovendien vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bolderberg combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw privéfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bolderberg besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de elegante tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Bolderberg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Bolderberg zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen privéfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een privéfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Bolderberg

Zoekt u in de omgeving van Bolderberg naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bolderberg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.