Privéfeest Lummen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een privéfeest nabij Lummen

Zoekt u bij Lummen een geschikte plaats voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei gebeurtenissen zoals o.a. een privéfeest een prima optie. In en rond Lummen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie als het gaat over het organiseren van een privéfeest of soortgelijke feestevenementen. De knappe ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Lummen en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle privéfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi weer is of voor indien u bij uw privéfeest een stijlvolle buitenreceptie wilt doen. Daarnaast serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle manier geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw privéfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Lummen is er in de buurt heel wat fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai privéfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen combineert stijlvolle zalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw privéfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de fabuleuze tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk privéfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Lummen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw privéfeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw privéfeest nabij Lummen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren team heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd privéfeest!

Imponeer uw gasten met een privéfeest in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een privéfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.