Privéfeest Heusden-zolder

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een privéfeest bij Heusden-zolder

Zoekt u vlakbij Heusden-zolder een goede plaats voor een privéfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst sterke reputatie verdiend in en rondHeusden-zolder inzake het verzorgen van een privéfeest. De knappe ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Heusden-zolder en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige privéfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in onze fraaie feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan het privéfeest dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht organiseren. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere gastronomische topcreaties. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd culinair aanbod van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd nabij Heusden-zolder valt er in de ruime omgeving veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig privéfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder is bovendien vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol privéfeest kan u maar beter een zeer degelijk voorziene toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk privéfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Heusden-zolder te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra .Uw privéfeest nabij Heusden-zolder zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw privéfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Imponeer uw gasten met een privéfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.