Privéfeest Kortessem

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een privéfeest in de buurt van Kortessem

Zoekt u een geschikte plek nabij Kortessem voor het organiseren van een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei evenementen zoals o.a. een privéfeest een uitstekende keuze. In en ver buiten Kortessem is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft het organiseren van een privéfeest of soortgelijke events. De knappe ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Kortessem en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige privéfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw privéfeest eventueel ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze overheerlijke gastronomische meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd bij Kortessem is er in de omgeving veel interessants te vinden. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Kortessem, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig privéfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof in de omgeving van Kortessem is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeergelegenheid) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kortessem combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd privéfeest kan u maar beter een heel degelijk uitgeruste toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de elegante tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In de netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Kortessem zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons attente team lekkere hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk privéfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het aangename en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kortessem

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een privéfeest nabij Kortessem? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.