Privéfeest Kuringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een privéfeest nabij Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen een geschikte stek voor een privéfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima optie. In en ver buiten Kuringen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie als het gaat over het organiseren van een privéfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De fraaie situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Kuringen en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle privéfeest maken. Feestvierders kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in onze formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Ideaal voor als het goed buitenweer is of voor als u bij uw privéfeest een toffe receptie wil houden. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze lekkere culinaire creaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op nette wijze geserveerd en gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke setting bij Kuringen. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd privéfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kuringen is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kuringen combineert stijlvolle feestzalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol privéfeest kunt u maar beter een zeer degelijk voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de sprookjesachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Kuringen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons bekwame team overheerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk privéfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.