Privéfeest Bilzen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een privéfeest nabij Bilzen

Zoekt u bij Bilzen een goede plaats voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei feestelijkheden zoals bvb. een privéfeest een zeer geschikte optie. In en ver buiten Bilzen is ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago inzake de organisatie van een privéfeest of soortgelijke feestevenementen. De knappe ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Bilzen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige privéfeest maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het privéfeest absoluut ook probleemloos in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze fijne culinaire topcreaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen ongebreideld proeven van een divers gastronomisch aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd nabij Bilzen valt er in de buurt zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een onvergetelijk privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Bilzen is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bilzen combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd privéfeest kunt u best een heel degelijk voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk privéfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw privéfeest nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw privéfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen privéfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een privéfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Bilzen

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Bilzen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bilzen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.