Privéfeest Stevoort

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een privéfeest nabij Stevoort

Zoekt u bij Stevoort een geschikte plaats voor een privéfeest? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima optie. In en rond Stevoort is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago inzake het houden van een privéfeest of soortgelijke feestevenementen. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij ons smullen van lekkere gerechten in onze fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het privéfeest eventueel ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een divers gastronomisch aanbod van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw privéfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Stevoort is er in de ruime buurt veel interessants te vinden. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi privéfeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort combineert gezellige zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw privéfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd privéfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw privéfeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Stevoort zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente team heerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen privéfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een privéfeest in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Stevoort? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.