Privéfeest Opglabbeek

‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een privéfeest nabij Opglabbeek

Zoekt u vlakbij Opglabbeek een geschikte plek voor een privéfeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst degelijke reputatie verdiend in Opglabbeek en omstreken betreffende het vieren van een privéfeest. Gesitueerd naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van lekkere hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw privéfeest zeker ook in alle comfort in de tuin vieren. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze fijne gastronomische topcreaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Gesitueerd nabij Opglabbeek is er in de ruime buurt zeer veel moois te vinden. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig privéfeest? Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is onze locatie vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Opglabbeek combineert knappe feestzalen met een prachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw privéfeest. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Opglabbeek besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk privéfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Opglabbeek zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren team de beste drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol privéfeest!

Maak indruk met een privéfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Opglabbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.