Privéfeest Alken

‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een privéfeest in de omgeving van Alken

Zoekt u bij Alken een goede plaats voor een privéfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie verworven in en rondAlken als het aankomt op de organisatie van een privéfeest. De fraaie localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Alken en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle privéfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het privéfeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin organiseren. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij ons zo groot dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden bovendien op smaakvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw privéfeest op en top af. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een zeer fraaie omgeving in de buurt van Alken. U kan de naburige steden zoals Alken, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een prachtig privéfeest? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Alken combineert stijlvolle feestzalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw privéfeest. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Alken besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Alken zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een privéfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Alken

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Alken? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.