Privéfeest Diepenbeek

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een privéfeest nabij Diepenbeek

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Diepenbeek voor een privéfeest? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst sterke naam opgebouwd in Diepenbeek en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een privéfeest. De fraaie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Diepenbeek en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de talloze troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige privéfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan het privéfeest dus ook probleemloos in de buitenlucht organiseren. Voorts serveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden bovendien op nette wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie setting in de buurt van Diepenbeek. U kunt de naburige steden zoals Diepenbeek, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een geslaagd privéfeest? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Diepenbeek combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een geslaagd privéfeest kunt u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met goede zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en geslaagd privéfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze toverachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren team heerlijke hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Scoor met een privéfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Diepenbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Diepenbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.