Privéfeest Genk

‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een privéfeest in de buurt van Genk

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Genk voor het houden van een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende evenementen zoals onder andere een privéfeest een uitstekende keus. In en ver buiten Genk is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake de organisatie van een privéfeest of soortgelijke evenementen. Gesitueerd langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Perfect voor wanneer het mooi weer is of voor als u bij uw privéfeest een toffe tuinreceptie wil doen. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw privéfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Genk valt er in de buurt heel wat fraais te ontdekken. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Genk, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos privéfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de omgeving van Genk is bovendien vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Genk combineert gezellige zalen met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw privéfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met uitzicht op de fabuleuze tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd privéfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Genk zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren team lekkere drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Genk

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Genk? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De prima ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.