Privéfeest Zutendaal

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een privéfeest nabij Zutendaal

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Zutendaal voor het organiseren van een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande feestelijkheden zoals onder andere een privéfeest een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam opgebouwd in Zutendaal en ver daarbuiten inzake de organisatie van een privéfeest. Gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Geweldig voor wanneer het goed weer is of voor als u bij uw privéfeest een toffe buitenreceptie wil houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen proeven van een divers culinair aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een sublieme setting in de omgeving van Zutendaal. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk privéfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Onze locatie bij Zutendaal is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Zutendaal combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd privéfeest kan u maar beter een heel goed geoutilleerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de magnifieke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk privéfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Zutendaal zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame horecateam de beste hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen privéfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol privéfeest!

Scoor met een privéfeest in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Zutendaal

Zoekt u in de buurt van Zutendaal naar een droomlocatie voor een privéfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.