Privéfeest Groot-Loon

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een privéfeest bij Groot-Loon

Op zoek naar een geschikte plek nabij Groot-Loon voor een privéfeest? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. In en ver buiten Groot-Loon is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het verzorgen van een privéfeest of soortgelijke evenementen. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de knappe feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan uw privéfeest dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten doorgaan. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw privéfeest op en top af. Gelegen bij Groot-Loon valt er in de buurt zeer veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een mooi privéfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een succesvol privéfeest kunt u best een zeer goed geëquipeerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Groot-Loon besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk privéfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de prima onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Groot-Loon zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Scoor met een privéfeest in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofbij Groot-Loon

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Groot-Loon? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Groot-Loon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.