Privéfeest Herk-de-stad

‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een privéfeest nabij Herk-de-stad

Op zoek naar een geschikte locatie in de buurt van Herk-de-stad voor het organiseren van een privéfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer stevige reputatie verdiend in Herk-de-stad en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een privéfeest. Genesteld langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan uw privéfeest absoluut ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Daarbovenop serveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelegen bij Herk-de-stad is er in de ruime buurt zeer veel moois te ontdekken. U kunt de naburige steden zoals Herk-de-stad, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een geweldig privéfeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Herk-de-stad combineert knappe feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw privéfeest. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Herk-de-stad zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw privéfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk privéfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Herk-de-stad? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Herk-de-stad, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.