Privéfeest Linkhout

‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een privéfeest in de buurt van Linkhout

Zoekt u in de buurt van Linkhout een degelijke zaal voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende evenementen zoals onder andere een privéfeest een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie verdiend in en rondLinkhout als het aankomt op de organisatie van een privéfeest. Gesitueerd naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een privéfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer interessant voor als het goed buitenweer is of voor als u bij uw privéfeest een stijlvolle receptie wil doen. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze overheerlijke gastronomische creaties. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwaliteitsvolle en super verse ingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een sublieme omgeving bij Linkhout. U kan de omliggende steden zoals Linkhout, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos privéfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Linkhout combineert stijlvolle zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd privéfeest kan u maar beter een zeer goed geoutilleerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en geslaagd privéfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Linkhout zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen privéfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Scoor met een privéfeest in het sfeervolle en gerieflijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Linkhout

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een privéfeest nabij Linkhout? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Linkhout, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.