Privéfeest Beringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een privéfeest nabij Beringen

Zoekt u vlakbij Beringen een degelijke zaal voor een privéfeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. In en ver buiten Beringen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago als het gaat over het organiseren van een privéfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Geweldig voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw privéfeest een gezellige tuinreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. De menukeuze is bij ons zo ruim dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een fraaie buurt bij Beringen. U kan de omliggende prachtsteden zoals Beringen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk privéfeest? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Beringen combineert stijlvolle zalen met een fraaie tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw privéfeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw privéfeest nabij Beringen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen privéfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd privéfeest!

Imponeer uw gasten met een privéfeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Beringen

Zoekt u in de omgeving van Beringen naar een droomlocatie voor een privéfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.