Privéfeest Borgloon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een privéfeest in de buurt van Borgloon

Zoekt u een geschikte plek in de omgeving van Borgloon voor het organiseren van een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse feestelijkheden zoals bvb. een privéfeest een uitstekende optie. In en ver buiten Borgloon is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake het organiseren van een privéfeest of soortgelijke events. De uitstekende ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Borgloon en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige privéfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u bij uw privéfeest een gezellige receptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en super verse ingrediënten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw privéfeest af van top tot teen. Gelegen nabij Borgloon valt er in de ruime buurt zeer veel interessants te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi privéfeest? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Borgloon combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd privéfeest kan u best een zeer degelijk geoutilleerde locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Borgloon besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra .Uw privéfeest nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk privéfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Maak indruk met een privéfeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Borgloon

Op zoek naar een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Borgloon? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ons van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.