Privéfeest Wellen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een privéfeest in de buurt van Wellen

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Wellen voor het houden van een privéfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. In en rond Wellen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie wat betreft het houden van een privéfeest of soortgelijke evenementen. De fraaie ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Wellen en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige privéfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de elegante tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het privéfeest zeker ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze overheerlijke gastronomische creaties. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw privéfeest af van top tot teen. Gelegen nabij Wellen is er in de ruime buurt heel wat fraais te ontdekken. U kunt de naburige prachtsteden zoals Wellen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een heuglijk privéfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen combineert klassevolle feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd privéfeest kunt u maar beter een zeer degelijk uitgeruste locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Wellen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Wellen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw genodigden een heerlijk privéfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een privéfeest in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Wellen

Zoekt u in de omgeving van Wellen naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Wellen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.