Privéfeest Zonhoven

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een privéfeest bij Zonhoven

Zoekt u nabij Zonhoven een goede locatie voor een privéfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende mogelijkheid. In en rond Zonhoven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago wat betreft het verzorgen van een privéfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De knappe ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Zonhoven en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige privéfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor als het goed weer is of voor indien u bij uw privéfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een divers gastronomisch aanbod van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke setting bij Zonhoven. U kunt de naburige steden zoals Zonhoven, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een mooi privéfeest? ‘t Krekelhof bij Zonhoven is bovendien gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven combineert klassevolle feestzalen met een fraaie tuin

Voor een succesvol privéfeest kan u best een zeer goed voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zonhoven besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw privéfeest nabij Zonhoven zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw privéfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofnabij Zonhoven

Zoekt u in de buurt van Zonhoven naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.