Privéfeest Kermt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een privéfeest bij Kermt

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Kermt voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende evenementen zoals bvb. een privéfeest een zeer geschikte optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke naam opgebouwd in en rondKermt betreffende het vieren van een privéfeest. Gesitueerd naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in de formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw privéfeest zeker ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten plaatsvinden. Voorts leveren wij gastronomie van ware topklasse. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een divers culinair gamma van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelegen bij Kermt is er in de omgeving heel wat interessants te ontdekken. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk privéfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kermt combineert knappe feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol privéfeest kunt u maar beter een zeer goed geëquipeerde locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw privéfeest nabij Kermt zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd privéfeest!

Imponeer uw gasten met een privéfeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Kermt

Zoekt u in de omgeving van Kermt naar een droomlocatie voor een privéfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een privéfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.