Privéfeest Lutselus

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een privéfeest in de buurt van Lutselus

Zoekt u in de buurt van Lutselus een degelijke locatie voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende events zoals een privéfeest een uitstekende keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke naam opgebouwd in Lutselus en omstreken aangaande de organisatie van een privéfeest. De uitstekende situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Lutselus en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle privéfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze formidabele feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer geschikt voor als het goed weer is of voor indien u naast uw privéfeest een stijlvolle receptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze super lekkere culinaire topcreaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw privéfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Lutselus valt er in de omgeving veel moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk privéfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is onze locatie vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus combineert gezellige feestzalen met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw privéfeest. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Lutselus besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met uitzicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame horecateam lekkere drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen privéfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een privéfeest in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lutselus

Zoekt u in de omgeving van Lutselus naar een droomlocatie voor een privéfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.