Privéfeest Genenbos

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een privéfeest in de buurt van Genenbos

Zoekt u bij Genenbos een goede stek voor een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende events zoals o.a. een privéfeest een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam verworven in Genenbos en omstreken als het aankomt op het verzorgen van een privéfeest. Fraai gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Geweldig voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u bij uw privéfeest een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topklasse. En dat gegoten in diverse formules op maat. De gasten kunnen genieten van een divers culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Voorts is ‘t Krekelhof genesteld in een fantastische omgeving in de buurt van Genenbos. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk privéfeest? ‘t Krekelhof bij Genenbos is trouwens vlot en snel te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos combineert knappe feestruimtes met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw privéfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en geslaagd privéfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw privéfeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra .Uw privéfeest nabij Genenbos zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren team lekkere hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk privéfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol privéfeest!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Naast een privéfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.