Privéfeest Hasselt

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een privéfeest nabij Hasselt

Zoekt u een geschikte plek in de omgeving van Hasselt voor het houden van een privéfeest? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende keuze. In en rond Hasselt is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie wat betreft het organiseren van een privéfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw privéfeest een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze overheerlijke culinaire creaties. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een divers gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelegen nabij Hasselt valt er in de omgeving heel wat fraais te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos privéfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt combineert knappe zalen met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw privéfeest. Bij ‘t Krekelhof nabij Hasselt besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en geslaagd privéfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Hasselt. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra magie.Uw privéfeest nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren team lekkere hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen privéfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol privéfeest!

Maak indruk met een privéfeest in het klassevolle en comfortabele ‘t Krekelhofbij Hasselt

Op zoek naar een geschikte locatie voor een privéfeest nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.