Privéfeest Limburg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een privéfeest bij Limburg

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Limburg voor het organiseren van een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van diverse feestelijkheden zoals bvb. een privéfeest een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie verworven in Limburg en ver daarbuiten inzake het vieren van een privéfeest. De prima situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Limburg en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle privéfeest maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke gerechten in de formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw privéfeest een stijlvolle receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende buurt bij Limburg. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wilt u nog meer voor een prachtig privéfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg combineert klassevolle feestzalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol privéfeest kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw privéfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en heuglijk privéfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw privéfeest nabij Limburg zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een privéfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Limburg

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een privéfeest nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De prima ligging nabij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het privéfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk privéfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.