Privéfeest Schoonbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een privéfeest bij Schoonbeek

Zoekt u een locatie vlakbij Schoonbeek voor het organiseren van een privéfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei evenementen zoals o.a. een privéfeest een zeer goede optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie verdiend in Schoonbeek en omstreken betreffende de organisatie van een privéfeest. Genesteld langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een privéfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke schotels in onze prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi weer is of voor indien u bij uw privéfeest een gezellige buitenreceptie wilt doen. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gesitueerd nabij Schoonbeek is er in de ruime buurt heel wat moois te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd privéfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek is bovendien vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek combineert gezellige feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een succesvol privéfeest kunt u best een zeer goed geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw privéfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een privéfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een privéfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw privéfeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw privéfeest nabij Schoonbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw privéfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd privéfeest!

Maak indruk met een privéfeest in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Schoonbeek

Zoekt u in de omgeving van Schoonbeek naar een droomlocatie voor een privéfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw privéfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een privéfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk privéfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een privéfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol privéfeest te organiseren. Uw privéfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw privéfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw privéfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.